Ondanks de regen verzamelden studenten maandag op het Sint-Jansplein
Volledig scherm
Ondanks de regen verzamelden studenten maandag op het Sint-Jansplein © Tessa Kraan

Geen virus houdt hen nog tegen: studenten voor één namiddag koning van het Sint-Jansplein

AntwerpenHelemaal uitgeregend maar vooral heel blij: een gepaste beschrijving voor de duizenden studenten die vandaag samenkwamen op het Sint-Jansplein. De zevende editie van ‘Students On Stage’ trapte traditiegetrouw het nieuwe academiejaar af. Onze reporter ging ter plaatse en zag dat 8.000 studenten koning waren van het Sint-Jansplein, waarschijnlijk de stad.

  1. Advocaat Pol Vandemeulebroucke verdedigt zelf cliënten in zaak undercoveragent en Balkan-maffia: “Al wat deze mensen hebben gedaan is met bepaalde mensen een koffie drinken.”
    Antwerpen

    Advocaat Pol Vandemeule­brou­c­ke verdedigt zelf cliënten in zaak undercover­agent en Bal­kan-maf­fia: “Al wat deze mensen hebben gedaan is met bepaalde mensen een koffie drinken.”

    Advocaat Pol Vandemeulebroucke kwam vrijdag zelf twee van zijn cliënten verdedigen in de zaak van undercoveragent ‘Paco’ en de drugsfeiten binnen de Antwerpse Balkangemeenschap. De topadvocaat was in beroep veroordeeld tot 12 maanden cel omdat hij was tussengekomen in een dispuut tussen verschillende drugsbendes. Hij wacht nu zijn zaak af in cassatie. “Als dit alles is wat het parket heeft kunnen verzamelen, moet je eigenlijk je dossier opbergen.”