Een dertigtal collega's van notariaat Celis, Celis en Liesse op de Kasteelpleinstraat supporterden vandaag voor 'onze Nick en zijn kompanen'
Volledig scherm
PREMIUM
Een dertigtal collega's van notariaat Celis, Celis en Liesse op de Kasteelpleinstraat supporterden vandaag voor 'onze Nick en zijn kompanen' © Sam Haeghens

Geen medaille, wel champagnedouche voor Belgian Lion Nick Celis (32): “Indrukwekkend hoe hij job als notaris combineert met topbasketbal”

Twee keer verliezen op één dag, dat pikt. Toch mogen de Belgian Lions met hun vierde plaats op de Olympische Spelen in Tokyo zeker trots zijn. Het 3x3 basketbalteam was in de discipline het enige amateurteam waarvan elk lid er nog een vaste job op nahoudt. Het Laatste Nieuws ging langs bij de collega’s van de bezieler van het team én notaris Nick Celis (32): “Na elke match spoot de champagne van trots in het rond.”

  1. Koopje van je leven of toch opgelicht? ‘Checkpoint Diamond' controleert gratis of diamant echt is: “70% korting krijgen is vaak een slecht teken”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Koopje van je leven of toch opgelicht? ‘Checkpoint Diamond' contro­leert gratis of diamant echt is: “70% korting krijgen is vaak een slecht teken”

    Vanaf vandaag kunnen Antwerpenaren en toeristen aangekochte diamanten gratis laten checken op echtheid en kwaliteit. Met ‘Checkpoint Diamond' op de Keyserlei wil de stad zo consumenten over hun aankoop sensibiliseren en malafide handelaars ontmoedigen: “70% korting krijgen op een diamant is vaak een slecht teken”, weet diamantair Olivier Claus.