Achtervolging eindigt met crash tegen andere wagen: baby van 15 dagen naar ziekenhuis gebracht (ongeval Borgerhout)
Volledig scherm
Achtervolging eindigt met crash tegen andere wagen: baby van 15 dagen naar ziekenhuis gebracht (ongeval Borgerhout) © Marc De Roeck

Gecrashte chauffeur blijft in gevangenis

AntwerpenDe 21-jarige Franse chauffeur die maandag crashte tijdens een achtervolging met de politie, is voorlopig in de gevangenis opgesloten. Hij verschijnt vrijdag voor de raadkamer. Hij botste maandag op het kruispunt van de Singel met de Plantin Moretuslei op een auto waarin vooraan een baby van 15 dagen oud in een Maxi-Cosi zat. 

  1. Nog géén duidelijkheid over toekomst Schiltz en Open Vld in stadsbestuur: “Er zijn rechtsgeldige aktes voor schepenambten met namen van wie stopt en begint”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Nog géén duidelijk­heid over toekomst Schiltz en Open Vld in stadsbe­stuur: “Er zijn rechtsgel­di­ge aktes voor schepenamb­ten met namen van wie stopt en begint”

    Hoe PVDA maandag ook aandrong, het blijft onduidelijk hoe het college er in januari zal uitzien. “Er zijn rechtsgeldige voordrachtsaktes getekend”, zei Bart De Wever maandag als voorzitter van de Antwerpse gemeenteraad. “Daar staan namen op van wie stopt en wie begint. En wie al zo’n akte heeft getekend, mag er géén nieuwe tekenen.” De gemeenteraad debatteerde ook lang over de Turnhoutsebaan.