Thomas C. (l.) hield in het uitgangsleven de schijn op dat hij een rijkeluiszoontje was.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas C. (l.) hield in het uitgangsleven de schijn op dat hij een rijkeluiszoontje was. © rv

Fuifbeest vlucht doodsbang naar Dubai na oplichting met Porsche 911 cabrio: “Alsof hij in een maffiafilm was terechtgekomen”

AntwerpenDe 22-jarige Thomas C., ook bekend als dj Toco, riskeert een jaar celstraf voor oplichting van een vriend. Hij had een gehuurde Porsche 911 cabrio voor 100.000 euro doorverkocht alsof het zijn eigendom was. De twee mannen vochten in ware maffiastijl hun ruzie uit. Er werd een Tsjetjeense zware jongen ingehuurd en Thomas C. werd een tijdje gegijzeld en kreeg een pistool tegen het hoofd gezet. 

 1. En toen was er taart: ludiek protest handelaars Groenplaats tegen horecakraampjes op plein
  Antwerpen

  En toen was er taart: ludiek protest handelaars Groen­plaats tegen horeca­kraam­pjes op plein

  Wie zaterdagnamiddag toevallig over de Groenplaats liep, kon gratis friet, taart of drank scoren. De aanleiding was nochtans bittere ernst: de horeca-uitbaters rond het plein protesteerden op deze manier tegen het toenemend aantal kraampjes dat dezelfde soort producten verkoopt. “We willen overleg over dit probleem met het stadsbestuur”, zegt Vincent Schietekat van vzw Groenplaats.
 2. Maxime (30) redt stiefdochter (7) uit Ourthe maar raakt dan zelf door stroming meegezogen: lichaam 20 kilometer verder teruggevonden
  Antwerpen

  Maxime (30) redt stiefdoch­ter (7) uit Ourthe maar raakt dan zelf door stroming meegezogen: lichaam 20 kilometer verder teruggevon­den

  Een dertiger die sinds twee weken vermist was na een val in de Ourthe, is teruggevonden. Maxime Nsangou Njiké (30) uit Antwerpen geraakte in de problemen nadat hij zijn stiefdochter uit het water had gered. De Luikse hulpdiensten zochten verschillende dagen naar hem maar zonder resultaat. Afgelopen zaterdag werd zijn lichaam teruggevonden. Maximes familie is een inzameling gestart voor een repatriëring naar zijn geboorteland Kameroen.
 3. Man riskeert 4 jaar voor ontvoering van eigen kinderen: “Hij zit nog liever in de cel dan dat zijn kinderen naar huis gaan”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hasselt

  Man riskeert 4 jaar voor ontvoering van eigen kinderen: “Hij zit nog liever in de cel dan dat zijn kinderen naar huis gaan”

  De 49-jarige Khaled A. werd donderdagochtend het vuur aan de schenen gelegd in de correctionele rechtbank. Volgens het parket heeft de man op 1 augustus vorig jaar zijn twee kinderen zonder toestemming weggehaald bij hun moeder Shreen Issa (39) om vervolgens op een vliegtuig naar Egypte te stappen. Sindsdien heeft hun moeder hen enkel nog op foto’s gezien. “Het is schrijnend dat beklaagde de kinderen gebruikt als pressiemiddel tegen hun moeder.”