Ilse De Meulemeester
Volledig scherm
PREMIUM
Ilse De Meulemeester © Photo News

Frituurbaas over relatie met ex-miss Ilse De Meulemeester: “Op Valentijnsdag ging ik met Ilse goudblokjes ophalen in Zwitserland”

AntwerpenDe Antwerpse frituurbaas en miljonair Jacobus Perdaems heeft ook op de tweede procesdag zijn gal gespuwd over de inhaligheid van ex-miss Ilse De Meulemeester. De aanklager eist drie jaar cel tegen Perdaems wegens het opzettelijk aanrijden van Ilse De Meulemeester en haar zoontje.  Volgens de frituurbaas kan dat ongeval niet los gezien worden van de 2,8 miljoen euro aan giften in cash, juwelen, auto’s en zelfs een villa die hij in al zijn verliefdheid aan de ex-miss cadeau deed. Voor de rechtbank deed zijn advocaat uitgebreid de details over die relatie uit de doeken.

  1. Van de hik krijgen tot hartje dat plots stopt met kloppen: studenten leren prematuurtjes behandelen met levensechte babypop
    PREMIUM
    Antwerpen

    Van de hik krijgen tot hartje dat plots stopt met kloppen: studenten leren prematuur­tjes behandelen met levensech­te babypop

    Hoe behandel je een ernstig prematuurtje? De studenten verpleeg- en vroedkunde van de Karel de Grote Hogeschool (KdG) leren het voortaan met een babypop. De simulatiebaby, die donderdag werd voorgesteld op campus Zuid in Antwerpen, vervolledigt een ‘familie’ simulatiepoppen op KdG. “De pop ziet er levensecht uit. Ze ademt, verandert van kleur, huilt, hikt, heeft een kloppend hart, aders, bewegende armpjes en beentjes en ook pupillen.”