PZ Antwerpen
Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Foutparkeerders, ‘roodrijders’ en motorrijders met slippers beboet door politie

AntwerpenHet verkeersondersteuningsteam (VOT) van de regio Zuid heeft afgelopen weekend een extra oogje in het zeil gehouden op het verkeer op het Kiel, in Wilrijk en Hoboken. Dat leverde hoofdzakelijk verbalisaties op voor fout parkeren. Echter konden ook een paar hardrijders aangepakt worden en liep onder meer een motorrijder tegen de lamp omdat deze op zijn motor zat met slippers.

  1. Liliane Saint-Pierre wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”
    ANTWERP PRIDE

    Liliane Saint-Pier­re wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”

    Spannende opener voor de jubileumeditie van Antwerp Pride. De eerste act van het festival - Liliane Saint-Pierre - ging ruim over haar speeltijd en wilde met geen stokken van het podium wijken. Het kwam tot een klein akkefietje met de organisatie en presentator Aster Nzeyimana. “Dit gebeurt enkel in Vlaanderen, en ook alleen maar met vrouwen, ik blijf hier voor mijn part tot morgen staan.”