De expo 'Future Proof' van fotograaf Richard 'Freedom' Agyemang op de kubus van bib Permeke.
Volledig scherm
De expo 'Future Proof' van fotograaf Richard 'Freedom' Agyemang op de kubus van bib Permeke. © Annelin Marien

Fotograaf Freedom (20) toont ‘de gezichten van de toekomst’ op bibliotheek Permeke

Antwerpen100 jonge Antwerpenaren, allemaal anders en allemaal met een droom. Dat is de insteek van de expo ‘Future Proof’ die je vanaf vandaag kunt bekijken op de ramen van leescafé Kubus op de site van bibliotheek Permeke. De honderd foto’s zijn van de hand van Richard ‘Freedom’ Agyemang (20), zelf een jonge Antwerpenaar met Ghanese roots. De expo is een maand lang gratis te bezichtigen.

  1. Nederlandse zakenman (65) dood aangetroffen in hofgracht van kasteel Belvédère in Wijnegem: “Vader was officieel 65,  maar hij voelde zich een veertiger”
    PREMIUM
    Wijnegem

    Nederland­se zakenman (65) dood aangetrof­fen in hofgracht van kasteel Belvédère in Wijnegem: “Vader was officieel 65, maar hij voelde zich een veertiger”

    Leo De Haas (65), één van de grote projectontwikkelaars in het Antwerpse, is donderdagnacht op tragische wijze overleden. Hij werd dood aangetroffen in de hofgracht van zijn kasteel Belvédère in Wijnegem. De politie sluit kwaad opzet uit. Leo De Haas is de vader van Raissa en Joyce, de tweelingzussen achter het succesvolle tonicbedrijf Double Dutch. “Dit is zo onverwacht, hij had nog zoveel plannen”, zegt Raissa.