Fosbury & Sons
Volledig scherm
Fosbury & Sons © Fosbury & Sons

Fosbury & Sons opent twee nieuwe vestigingen in Antwerpen

Na zijn eerste Antwerpse vestiging ‘Harmony’ aan de Mechelsesteenweg, opent Fosbury & Sons twee nieuwe locaties in Antwerpen. ‘Clarisse’, in de Lange Klarenstraat, is gepland voor het najaar van 2020. Op ‘Montevideo’, op het Eilandje, moeten we nog wachten tot 2023.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”