Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Fitness FitalityClubs biedt online trainingsplatform
aan voor zorgverleners

De vijf Antwerpse FitalityClubs bieden vanaf maandag 6 april hun gezamenlijke trainingsplatform FitalityClubs Online Community (FOC) gratis aan voor alle zorg- en hulpverleners, ongeacht of ze lid zijn van een van deze clubs, en dit voor de volledige duur van de coronacrisis. Wie werkzaam is in de zorg, kan een toelatingsverzoek sturen naar de gesloten Facebookgroep FitalityClubs Online Community met het begeleidende bericht “Ik ben zorgverlener”.

Om hun leden tijdens de coronacrisis niet in de kou te laten staan, startten de vijf FitalityClubs twee weken geleden met de FitalityClubs Online Community (FOC), een gezamenlijk platform rond training en een gezonde levensstijl. Via het online platform biedt de fitnessketen wekelijks 35 live sportlessen aan, van yoga en stretchen tot BBB. 

Vanaf maandag 6 april krijgen zorg- en hulpverleners gratis toegang tot de FitalityClubs Online Community, ongeacht of ze lid zijn van een van deze clubs, en dit tot de ‘lockdown light’ ten einde is. Het volstaat dat ze een toelatingsverzoek sturen naar de gesloten Facebookgroep FitalityClubs Online Community met het begeleidende bericht “Ik ben zorgverlener”. “Op die manier willen we onze duit in het zakje doen en mee onze schouders zetten onder het fantastische werk dat de vele zorg- en hulpverleners in België elke dag leveren.”

  1. Coronacrisis nekt theater De Proefkonijnen: gezelschap kan huur niet meer betalen, petitie is laatste strohalm

    Coronacri­sis nekt theater De Proefkonij­nen: gezelschap kan huur niet meer betalen, petitie is laatste strohalm

    De coronacrisis lijkt de doodsteek te worden voor het theater van gezelschap De Proefkonijnen op de Frankrijklei in hartje Antwerpen. Er zit niets anders op dan de huur van het pand op te zeggen. “We hebben nooit subsidies gevraagd”, zegt bezieler Randall Van Duytekom. “Dat doet ons nu de das om.” Het gezelschap is met een online petitie gestart om zo de politiek van zijn betekenis te overtuigen.