Vechtsportclub Fighting Lions Antwerp behaalde 14 gouden medailles op het Waasland Open toernooi.
Volledig scherm
Vechtsportclub Fighting Lions Antwerp behaalde 14 gouden medailles op het Waasland Open toernooi. © Natasja Van Clapdurp

Fighting Lions Antwerp sluit jaar succesvol af met 14 gouden medailles op Waasland Open

Antwerpen/Sint-NiklaasJiujitsuclub Fighting Lions Antwerp mag tevreden terugblikken op een succesvol 2022. Na eerdere mooie prestaties op het WK en op andere toernooien heeft de vechtsportclub het jaar afgelopen weekend afgesloten met maar liefst veertien gouden medailles op het Waasland Open kampioenschap.

  1. Jonge Antwerpse ondernemers maken van smartphone de ‘ogen’ van slechtzienden en blinden: “Systeem maakte geen enkele fout op 250.000 kruispunten”
    Antwerpen

    Jonge Antwerpse onderne­mers maken van smartphone de ‘ogen’ van slechtzien­den en blinden: “Systeem maakte geen enkele fout op 250.000 kruispun­ten”

    Veilig de straat oversteken: best wel een uitdaging in een drukke stad als Antwerpen. En dat is het nog veel meer voor onze blinde of slechtziende medeburgers. Gelukkig is er nu de OKO-app van het Antwerpse bedrijf AYES die je op elke smartphone kunt installeren. Geluidssignalen vertellen je of de lichten op groen of rood staan. “Het maakt ons zelfstandiger”, zeggen Peter Janssens (46) en Kenny Demulder (42), die het systeem met de ‘artificiële ogen’ de voorbije maanden testten.