De Borsbeeksesteenweg in Deurne.
Volledig scherm
De Borsbeeksesteenweg in Deurne. © Google Maps

Fietser valt door voetganger op fietspad

AntwerpenEen fietser moest donderdag een voetganger ontwijken op het fietspad in Deurne. Door het onverwachte manoeuvre kwam de fietser ten val.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Een week Bach in Antwerpen: eerste stadsfestival rond grootste componist aller tijden
  Antwerpen

  Een week Bach in Antwerpen: eerste stadsfesti­val rond grootste componist aller tijden

  Een Bachfestival: ze hadden het al in Leipzig waar barokcomponist Johann Sebastian Bach (1685-1750) vanaf zijn 38ste werkte, maar bijvoorbeeld ook in Dordrecht. Onder impuls van Emmanuel Van Kerckhoven, organist en artistiek leider van The Antwerp Baroque Orchestra, komt het er nu ook in Antwerpen en wel van 19 tot 25 september. Voor een aantal concerten en lezingen zijn er nog tickets.