Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Kristof Pieters

Fietser (56) lichtgewond na aanrijding met tram

Aan de Brouwersvliet liep een fietser van 56 jaar gisteren in de namiddag lichte verwondingen op bij een ongeval met een tram.

De fietser kwam uit de richting van het Eilandje en reed de stad in. Daar was ook een vuilniswagen de weg opgekomen nadat een prioritair voertuig was voorbij gereden. De fietser wilde de straat oversteken achter de vuilniswagen, terwijl er uit de andere richting een tram kwam aanrijden. Beiden hadden mekaar niet gezien. Een aanrijding viel niet te vermijden. Een ziekenwagen voerde het slachtoffer naar het ziekenhuis voor de gepaste medische zorgen.

  1. Het Antwerpen van Kim Van Oncen: “De Theaterbuurt heel veel leuke ontbijt- en lunchadresjes, en mooie straatjes om in rond te struinen.”
    PREMIUM

    Het Antwerpen van Kim Van Oncen: “De Theater­buurt heel veel leuke ontbijt- en lunchadres­jes, en mooie straatjes om in rond te struinen.”

    Antwerpen heeft geen geheimen meer voor actrice Kim Van Oncen. Ze woont met haar man Niels, zoontje Jack en dochter Stella op de grens van Kalmthout en Kapellen maar is vaak in de stad te vinden. Ze is succesvol op social media (ze heeft meer dan 74.000 volgers op Instagram), speelt de enthousiaste Saartje in ‘Dertigers’, en ze geeft met plezier haar acht favoriete plekjes in de Koekenstad prijs.