Het ongeval gebeurde op de oversteekplaats van de Bischoppenhoflaan.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de oversteekplaats van de Bischoppenhoflaan. © Google Maps

Fietser (39) zwaargewond na aanrijding door wagen

AntwerpenEen 39-jarige fietser is dinsdag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeluk in Deurne. Hij reed naar alle waarschijnlijkheid door een rood licht.

 1. Legendarisch jenevercafé De Vagant sluit definitief de deuren: uitbater Ronald (68) schrijft passie weg in nieuw boek
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Legenda­risch jenever­café De Vagant sluit definitief de deuren: uitbater Ronald (68) schrijft passie weg in nieuw boek

  Afscheid van een instituut. De Koekenstad zegt deze week vaarwel tegen De Vagant, het geliefde jenevercafé dat volk aantrekt tot buiten de landsgrenzen en al sinds 1972 op de hoek van de Reyndersstraat en de Pelgrimstraat gelegen is. Ronald Ferket (68) — al 36 jaar aan het roer bij De Vagant — blikt terug op zoveel jaren café houden. “Emotioneel afscheid? Zeker niet, ik heb deze beslissing niet zomaar genomen, ik weet waarom ik het doe.”
 2. Kinderpsychologe stelt boek met 50 uitdagingen voor in In Den Olifant
  Antwerpen

  Kinderpsy­cho­lo­ge stelt boek met 50 uitdagin­gen voor in In Den Olifant

  Dit weekend was de bekende kinderpsychologe en auteur Klaar Hammenecker te gast in de Antwerpse speelgoed- en kinderboekenwinkel In Den Olifant. Ze gaf er een workshop voor kinderen en ouders in het kader van haar nieuwste boek ‘50 keer durven’. Klaar zorgde voor een primeur, want het was de eerste keer dat er in de boekenhoek ruimte werd gemaakt voor een coronaveilige activiteit, die wegens de grote belangstelling goed was voor twee goedgevulde sessies.