Swapfiets, met de opvallende blauwe banden.
Volledig scherm
Swapfiets, met de opvallende blauwe banden. © RV

Fietsen van Swapfiets blijven beschikbaar tijdens coronacrisis: “Medewerkers houden zich strikt aan voorzorgsmaatregelen”

De fietsen van Swapfiets, het fietsabonnement met de blauwe voorband dat onder meer in Antwerpen actief is, blijven beschikbaar tijdens de coronacrisis. Swapfiets blijft fietsen aan huis leveren en fietsherstellingen, -leveringen- of -wissels aan huis die inbegrepen zijn in het maandelijkse abonnementsgeld, kunnen zoals altijd aangevraagd worden.

 1. ZICHT, de laatste fase van duurzaam nieuwbouwproject op Antwerpse Nieuw Zuid: spectaculair uitzicht, rust en comfort met het bruisende stadsleven vlakbij
  Triple Living

  ZICHT, de laatste fase van duurzaam nieuwbouw­pro­ject op Antwerpse Nieuw Zuid: spectacu­lair uitzicht, rust en comfort met het bruisende stadsleven vlakbij

  Hoogbouw is niet alleen hip, het is ook een noodzakelijk antwoord op de verwachte bevolkingsgroei in de steden. Onder impuls van Antwerps stadsbouwmeester Christian Rapp zagen al verschillende nieuwe stadsontwikkelingsprojecten het licht. Daarin is opnieuw ruimte voor hoogbouw, mits goed doordacht, leefbaar en duurzaam. Een combinatie die werkt en ook aantrekt. “Telkens we een hoogbouwproject lanceren, schiet ook de interesse van potentiële kopers de hoogte in”, zegt Kristof Schellekens, woordvoerder van de duurzame stadssite Nieuw Zuid in Antwerpen, die nu de laatste fase van z’n derde woontoren ZICHT voorstelt.
 1. Stilte in dierenasiel Goes: maar hoe is dat na de lockdown?
  Play

  Stilte in dieren­asiel Goes: maar hoe is dat na de lockdown?

 2. Gymdocent Jan zet leerlingen met video's in beweging
  Play

  Gymdocent Jan zet leerlingen met video's in beweging