Volledig scherm
Nicola en Thomas van Fietsen De Geus zijn blij met de onderscheiding voor Beste Fietsenwinkel van 2018 © Velofollies

Fietsen De Geus verkozen tot beste fietswinkel van het land

Fietsen De Geus uit Antwerpen won op Velofollies 2019 de prijs voor beste Belgische fietsenwinkel van 2018. Met de prijzen op de fietsbeurs worden Belgische ondernemers beloond voor hun passie, inzet, innovatie en vakwerk binnen de fietsbranche. De BeBike Awards zijn een organisatie van Becycled.be, de online marktplaats voor alle fietsen en toebehoren.

De Geus heeft intussen twee fietswinkels en een concept store voor fietsaccessoires. Zaakvoerder Thomas Vanderhoydonck nam enkele jaren geleden deze 34-jarige winkel over, bouwde een klantvriendelijk team uit en geeft zijn jonge dynamisme door aan dat team. “Een knap staaltje van gezond ondernemerschap” volgens de jury, die ook de “warme professionaliteit van de fietswinkel zowel online als offline wel kon smaken”.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zwemmen en zweten: triatlonfestival op Eilandje is nu al klassieker

    Zwemmen en zweten: triatlon­fes­ti­val op Eilandje is nu al klassieker

    Triatlon: het blijft toch net wat selectiever dan pakweg een 10 Miles. Maar dat het Port of Antwerp Triathlon Festival al van bij de tweede editie een klassieker wordt, daar kon zondag niemand naast kijken. Dé attractie is natuurlijk het rondje zwemmen in het Bonapartedok. Dat was niet eens koud: 21 graden. Bijna 1.500 atleten en recreanten waagden er zich zondagochtend aan. ’s Namiddags stond er nog een Wereldbekermanche op het programma.