Volledig scherm
© Jan Aelberts

Fietsdief draagt tweede fiets op bagagerek

Aan het Steenplein merkte de politie afgelopen weekend een fietser op die bovenop zijn bagagedrager een tweede fiets vervoerde. Omdat ze dit verdacht vonden, gingen de inspecteurs tot een controle over.

De 30-jarige man uit Hemiksem gaf onmiddellijk toe dat de tweede fiets niet van hem was. In de fietstassen werden koperdraad, metalen voorwerpen en inbrekersmateriaal gevonden. Het materiaal had hij naar eigen zeggen gevonden op een nabije werf. De verdachte, geen onbekende voor politie, werd voor verder onderzoek meegenomen. De buit en zijn werkgerei werden in beslag genomen. De eigenaar van de gestolen fiets werd nog niet achterhaald.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse gemeenteraad keurt eigen ‘loonsopslag’ goed: zitpenningen stijgen met 42 procent

    Antwerpse gemeente­raad keurt eigen ‘loonsop­slag’ goed: zitpennin­gen stijgen met 42 procent

    De Antwerpse gemeenteraad heeft maandagavond de verhoging van de zitpenningen goedgekeurd. Zowel de meerderheid (N-VA, sp.a en Open vld) als Vlaams Belang stemden voor. Per zitting krijgen de gemeenteraadsleden vanaf nu 213 euro in plaats van 150 euro, een verhoging van 42 procent. “Gegraai”, zegt de oppositie. “Niet meer dan een indexering", volgens de meerderheid en Vlaams Belang.
  2. De leukste tips voor het weekend

    De leukste tips voor het weekend

    De perfecte jurk en de juiste locatie vinden, de gastenlijst opstellen en de ideale muzikant of swingende band uitkiezen: er komt heel wat kijken bij het plannen van de perfecte trouwdag. Gelukkig maakt de moderne trouwbeurs I Do I Do het leven van toekomstige bruiden en bruidegoms makkelijker. Twee keer per jaar brengen organisatoren Eva Crauwels en Katrien Van den Bleeken 50 op-en-top Belgische standhouders samen in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Op zondag 13 oktober vindt de volgende editie plaats en daarbij vormt duurzaamheid de groene draad.