Faris Haroun viert de overwinning tegen Cercle Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Faris Haroun viert de overwinning tegen Cercle Brugge. © Photo News

Faris Haroun is de uitblinker bij zegevierend Antwerp: “We moesten wakker geschud worden”

Op achterstand en in ondertal. Na zeven minuten leek Antwerp gisteren een vogel voor de kat op Cercle Brugge, maar dan schoten de troepen van László Bölöni alsnog wakker en wonnen ze uiteindelijk met 1-2. Met dank aan onder meer de glansprestatie van Faris Haroun. “We moesten wakker geschud worden, maar met elf spelers was winnen misschien niet gelukt.”

  1. BINNENKIJKEN. Sterrenchef Bart De Pooter staat vanaf morgen achter het fornuis in nieuw vijfsterrenhotel Sapphire House: “Groenten krijgen de hoofdrol”
    PREMIUM
    Antwerpen

    BINNENKIJ­KEN. Sterren­chef Bart De Pooter staat vanaf morgen achter het fornuis in nieuw vijfster­ren­ho­tel Sapphire House: “Groenten krijgen de hoofdrol”

    Morgen is het zover: dan opent het prestigieuze vijfsterrenhotel Sapphire House Antwerp de deuren in de Lange Nieuwstraat in Antwerpen. Niemand minder dan tweesterrenchef Bart De Pooter van Pastorale** roert er in de potten van PLANT’n en WILD’n, de twee restaurants in het hotel waar uitsluitend plantaardig wordt gekookt. “We geven het hotel een heel eigen identiteit”, aldus Bart De Pooter.