De vermoorde Mehmet Özkaraman
Volledig scherm
De vermoorde Mehmet Özkaraman © rv

Familie vermoorde kleermaker: “Mehmet was vriendelijkheid zelve”

De 57-jarige Selahaddin T. heeft bekend dat hij woensdag kleermaker Mehmet Özkaraman heeft neergestoken. De twee mannen hadden al een tijdje ruzie over loon dat niet zou zijn uitbetaald.  Özkaraman werd met vijftig messteken afgemaakt in zijn winkel in de Brederodestraat. De man laat drie dochters en een zoon na. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”