Volledig scherm
Skyline van Antwerpen © Klaas De Scheirder

Falconrui en Generaal Belliardstraat afgesloten

De Falconrui en de Generaal Belliardstraat zullen respectievelijk nog tot 25 januari en van 28 tot 1 februari gedeeltelijk afgesloten voor nutswerken.

Omwille van nutswerken worden beide straten gedeeltelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. De doorgang voor voetgangers wordt gegarandeerd. Fietsers dienen af te stappen ter hoogte van de werken.

Tijdens de afsluiting van de Generaal Belliardstraat verandert de rijrichting in de Falconrui tussen de Generaal Belliardstraat en het Hessenplein naar de originele situatie. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse gemeenteraad keurt eigen ‘loonsopslag’ goed: zitpenningen stijgen met 42 procent

    Antwerpse gemeente­raad keurt eigen ‘loonsop­slag’ goed: zitpennin­gen stijgen met 42 procent

    De Antwerpse gemeenteraad heeft maandagavond de verhoging van de zitpenningen goedgekeurd. Zowel de meerderheid (N-VA, sp.a en Open vld) als Vlaams Belang stemden voor. Per zitting krijgen de gemeenteraadsleden vanaf nu 213 euro in plaats van 150 euro, een verhoging van 42 procent. “Gegraai”, zegt de oppositie. “Niet meer dan een indexering", volgens de meerderheid en Vlaams Belang.
  2. De leukste tips voor het weekend

    De leukste tips voor het weekend

    De perfecte jurk en de juiste locatie vinden, de gastenlijst opstellen en de ideale muzikant of swingende band uitkiezen: er komt heel wat kijken bij het plannen van de perfecte trouwdag. Gelukkig maakt de moderne trouwbeurs I Do I Do het leven van toekomstige bruiden en bruidegoms makkelijker. Twee keer per jaar brengen organisatoren Eva Crauwels en Katrien Van den Bleeken 50 op-en-top Belgische standhouders samen in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Op zondag 13 oktober vindt de volgende editie plaats en daarbij vormt duurzaamheid de groene draad.