Toots Thielemans, peter van Jazz Middelheim, kwam geregeld spelen op het festival. Hij liet telkens het terrein vollopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Toots Thielemans, peter van Jazz Middelheim, kwam geregeld spelen op het festival. Hij liet telkens het terrein vollopen. © Van Vooren

Faillissement van organisator achter Jazz Middelheim ruikt steeds harder naar wanbeheer, schepen Nabilla Ait Daoud (N-VA) reageert: “We keken sinds begin 2022 met vergrootglas naar facturen”

AntwerpenDe stad Antwerpen hoopt nog op een doorstart voor Jazz Middelheim. Schepen van Cultuur Nabilla Ait Daoud (N-VA) beklemtoonde dat maandag op Radio 1. Intussen weerklinkt steeds luider de beschuldiging dat er financieel wanbeheer was bij de organisatie Jazz en Muziek, de vzw achter Jazz Middelheim.

  1. Maatpak nodig? Kleermaker Mark Van Hove komt naar je toegereden in zijn showroom op wielen
    Antwerpen

    Maatpak nodig? Kleermaker Mark Van Hove komt naar je toegereden in zijn showroom op wielen

    Een zithoek met donkerblauwe, velvet bankjes, een espressomachine en een koelkast met champagne of gin, aan de wand rekken met maatpakken, broeken en jassen: het is niet zomaar een mobilhome waarmee de Antwerpse kleermaker Mark Van Hove rondrijdt. Om in te spelen op de verwachtingen van de drukbezette man, wil hij met de Suits & Stitches-truck door het hele land rijden om maatpakken op te meten en te verkopen. “Dit is het ultieme samenspel van het gemak van online bestellen en de persoonlijke service die je in een winkel krijgt”, aldus Van Hove.