Volledig scherm
PREMIUM
© Klaas De Scheirder

Excentrieke kunstenaar op Antwerpse eroticabeurs: ‘Mijn penis is mijn penseel’

ANTWERPEN - Op een dag vind je de baan van je leven. Het overkwam de 70-jarige Tim Patch uit Australië. De bouwvakker gaf zijn leven vijftien jaar geleden een drastische wending. Hij nam ontslag en ging schilderen … met zijn penis. Zijn kunnen – ja, hij kán schilderen – toont hij dit weekend op de eroticabeurs in Antwerp Expo.

Op zoek naar een dildo, penisring, buttplug, glijmiddel, zweepje of pikante lingerie? Of gewoon zin in een initiatie bondage of een kennismaking met een swingersclub? Dan moet u dit weekend in Antwerp Expo zijn, waar de eroticabeurs is neergestreken.

  1. Véronique Leysen brengt de lockdown door met haar pas uitgebreide gezin: “Ik gebruik de tijd om mij te focussen op mijn kinderen”
    PREMIUM

    Véronique Leysen brengt de lockdown door met haar pas uitgebrei­de gezin: “Ik gebruik de tijd om mij te focussen op mijn kinderen”

    Antwerps onderneemster Véronique Leysen (33) beviel een maand geleden van haar tweede zoontje Isaï en beleeft deze lockdown samen met haar gezin. Na de drukte van het runnen van verschillende koffiebars en andere bedrijven geniet Véronique nu samen met haar man en presentator Thomas Vanderveken (38) van tijd met haar kinderen. Het overzicht van hoe bekende Antwerpenaars de lockdown beleven, vind je hier.