De vier kinderen van Frans, waaronder Marc (zie foto), vertegenwoordigden hun vader in de zittingszaal.
Volledig scherm
PREMIUM
De vier kinderen van Frans, waaronder Marc (zie foto), vertegenwoordigden hun vader in de zittingszaal. © Foto Borgerhoff

Ex-bankdirectrice krijgt lichtere straf in beroep: 2 jaar voorwaardelijke celstraf voor stelen van 120.000 euro van hoogbejaarde man

Antwerpen/Puurs-Sint-AmandsVan 4 jaar cel, waarvan 2 met uitstel, naar een voorwaardelijke celstraf van 2 jaar. Voormalig bankbediende Ann V. (46) heeft in beroep een aanzienlijk lichtere straf gekregen voor het ontvreemden van bijna 120.000 euro van Frans Wauters (96), een hoogbejaarde man wiens bankzaken zij behartigde. De kinderen van Frans zijn allerminst opgezet met het nieuwe oordeel. “Als men zo’n walgelijke praktijken ongestraft laat, begrijp ik dat niet.”

  1. Oom van voorzitter Vlaamse jeugdraad wil alleen opdraaien voor 20 kilo cocaïne in de slaapkamer: “Mijn familie heeft hier niets mee te maken”
    PREMIUM

    Oom van voorzitter Vlaamse jeugdraad wil alleen opdraaien voor 20 kilo cocaïne in de slaapkamer: “Mijn familie heeft hier niets mee te maken”

    20 kilogram. Zoveel cocaïne vond de politie in de slaapkamer van de moeder van Amir Bachrouri, voorzitter van de Vlaamse jeugdraad. Mourad B. (45), de nonkel van Amir, verklaart dat dat allemaal van hem komt. “Alleen ik wist ervan", zegt hij. Vandaag komt hij te weten welke straf hij krijgt. Opvallend: de moeder van Amir riskeert 18 maanden cel.
    Borgerhout