Illustratiebeeld. Dit is niet nachtclub IKON
Volledig scherm
Illustratiebeeld. Dit is niet nachtclub IKON © Zuco

Evenementensector kreunt onder nieuwe strenge maatregelen: “Enkel een vaccin kan ons redden”

De hoop die de evenementensector nog even koesterde, is nu volledig weggevaagd door de strengere coronaregels. “Ik vrees dat de enige uitweg voor onze sector het vaccin is. Eerder zie ik het niet goed komen voor ons”, vertelt Jan Kuyl van nachtclub IKON.

  1. Familierechtbank in Antwerpen wil strijd in familiale conflicten verminderen: “Kinderen kunnen even zwaar getraumatiseerd zijn als bij fysiek geweld”
    Antwerpen

    Familie­recht­bank in Antwerpen wil strijd in familiale conflicten verminde­ren: “Kinderen kunnen even zwaar getraumati­seerd zijn als bij fysiek geweld”

    De familierechtbank in Antwerpen wil familiale conflicten op een andere manier oplossen. Een pleitzitting, waarbij ouders lijnrecht tegenover elkaar komen te staan, wakkert de strijdlust alleen maar aan en daar zijn de kinderen vaak de dupe van. De voorzitter van de rechtbank en de stafhouder van de balie van advocaten hebben nu een charter ondertekend, waarin ze zich engageren om op zoek te gaan naar duurzame oplossingen, oftewel: praten boven pleiten.