Antwerp / Anvers
* Justitiepaleis / Gerechtsgebouw / Palais de Justice
10/7/2015
pict. by Philip Reynaers © Photo News
Volledig scherm
Antwerp / Anvers * Justitiepaleis / Gerechtsgebouw / Palais de Justice 10/7/2015 pict. by Philip Reynaers © Photo News © photo_news

Eritreeër riskeert twee jaar cel voor steekincident na banale ruzie

AntwerpenHet openbaar ministerie heeft maandag twee jaar cel en 800 euro boete gevorderd tegen Idris N.D. (19). De Eritreeër had vorig jaar een man neergestoken na een banale aanvaring. Hij wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen.

 1. “Cocaïnedieven, kom tevoorschijn”: nieuwe aanslagen zijn waarschuwing van ontvoerders ‘De Schedel’
  PREMIUM

  “Cocaïne­die­ven, kom tevoor­schijn”: nieuwe aanslagen zijn waarschu­wing van ontvoer­ders ‘De Schedel’

  De aanslagen van afgelopen weekend op het wokrestaurant Wok & Chicken Style aan de Jules Moretuslei in Wilrijk en op een woning in de Zwartzustersberg in Mechelen zijn volgens een betrouwbare bron niets minder dan een signaal van de ontvoerders van Mo Azzaoui, bijgenaamd “Schedel”. Op beide adressen wonen familieleden van King en Smiley, die volgens Azzaoui verantwoordelijk zijn voor de diefstal van 1 ton cocaïne, waar de ontvoerders hem eerder van verdachten.
  Wilrijk
 2. GreenMobility weerlegt kritiek op vaste parkeerplaatsen voor deelwagens: “Zal drempel net verlagen”

  GreenMobi­li­ty weerlegt kritiek op vaste parkeer­plaat­sen voor deelwagens: “Zal drempel net verlagen”

  Eind vorig jaar presenteerde de stad haar plan voor ‘slim autodelen’. Het doel is dat alle verschillende merken van deelwagens gebruik kunnen maken van dezelfde voorbehouden parkeerplaatsen voor deelwagens. Deelwagensysteem Cambio liet zich daar eerder al kritisch over uit, net als coalitiepartner Vooruit. Deelwagensysteem GreenMobility reageert dan weer wel positief: “Verschillende types deelwagens op dezelfde plekken vullen elkaar aan en verlagen drempel voor gebruiker.”
  Antwerpen