Eric Clapton.
Volledig scherm
Eric Clapton. © EPA

Eric Clapton na tien jaar opnieuw in Antwerps Sportpaleis

Eric Clapton geeft op 18 juni 2020 een optreden in het Antwerps Sportpaleis als onderdeel van zijn Europese tournee. Zo keert de 74-jarige Britse zanger en gitarist na bijna 10 jaar afwezigheid terug naar ons land. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Mooimakers lanceert nieuwe modetrend met fashionista Tiany Kiriloff: afval weggooien is ‘Zomerlook 2020'

  Mooimakers lanceert nieuwe modetrend met fashionis­ta Tiany Kiriloff: afval weggooien is ‘Zomerlook 2020'

  Mooimakers heeft zaterdag met een catwalk haar nieuwe campagne ‘Zomerlook 2020' gelanceerd op het Operaplein in Antwerpen. Op die manier hoopt de Vlaams organisatie tegen zwerfvuil iedereen ervan bewust te maken dat afval in de vuilbak gooien een look is die iedereen staat. Fashionista Tiany Kiriloff (41) is het gezicht van de campagne. “Al draag je een pimpelpaars jurkje of sokken in sandalen, afval moet je zeker op de juiste manier weggooien of mee naar huis nemen”, zegt ze.
 2. Auto-inbreker gevat met broek op enkels: “Nadat hij zichzelf had gefatsoeneerd, werd hij gearresteerd”

  Au­to-inbreker gevat met broek op enkels: “Nadat hij zichzelf had gefatsoe­neerd, werd hij gearres­teerd”

  Een interventiepatrouille van de lokale politie deed in de nacht van vrijdag op zaterdag nazicht in de Van Luppenstraat in Antwerpen na een oproep dat er een inbreker had toegeslagen in verschillende wagens. In totaal werden vijf voertuigen aangetroffen waarin mogelijk was ingebroken. Terwijl de patrouille bezig was met de vaststellingen kwam er een gelijkaardige oproep binnen vanuit de Vredestraat in Berchem. Met behulp van de cameraoperatoren kon een verdachte in beeld gebracht worden.
 3. Sinksenfoor krijgt een wintereditie: “We springen een gat in de lucht!”

  Sinksen­foor krijgt een winteredi­tie: “We springen een gat in de lucht!”

  De Antwerpse Sinksenfoor gaat dit jaar dan toch nog door in de vorm van een wintereditie. Kermisfanaten kunnen van zaterdag 21 november tot zondag 13 december zich komen uitleven aan Spoor Oost in Borgerhout. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) is opgelucht dat het coronavirus de eeuwenoude traditie (voorlopig) niet onderbreekt. De Antwerpse foorkramer Patrick Dehoux (54) is euforisch. “Na zeven maanden zonder inkomen kijken we er vol spanning naar uit”, lacht hij.