De Harmonie, het gebouw dat na een restauratie vorig jaar zowel als districtshuis voor Antwerpen als voor Berchem fungeert. De wachttijden om er aan een loket te worden geholpen zijn fameus opgelopen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Harmonie, het gebouw dat na een restauratie vorig jaar zowel als districtshuis voor Antwerpen als voor Berchem fungeert. De wachttijden om er aan een loket te worden geholpen zijn fameus opgelopen. © Frederik Beyens/AG Vespa

Er zijn nog véél wachtenden voor u: personeel stadsloketten kreunt onder werkdruk, stad belooft zo snel mogelijk oplossingen

AntwerpenMoedeloosheid bij het overwerkt loketpersoneel, gesakker bij de burgers door de lange wachttijden: de komende weken gaat de stad Antwerpen alles op alles moeten zetten om de volgens de vakbonden ‘ontspoorde’ toestand recht te trekken. Maandag is er spoedoverleg tussen stadsbestuur en bonden.

  1. REPORTAGE. Aan boord bij de Belgische Marine tijdens Vlootdagen in Antwerpen: “Van kok tot commandant: leven op een schip is zoals in een klein dorp”
    PREMIUM
    Antwerpen

    REPORTAGE. Aan boord bij de Belgische Marine tijdens Vlootdagen in Antwerpen: “Van kok tot commandant: leven op een schip is zoals in een klein dorp”

    Meer dan 10.000 kandidaat-rekruten, bootliefhebbers, nieuwsgierigen en toevallige passanten flaneerden dit weekend op de vlootdagen aan de Schelde. Ter hoogte van de cruiseterminal kon men aan boord gaan van de vloot van de Belgische Marine, aan de Orteliuskaai lokte het maritieme dorp dan weer potentiële collega’s van Defensie. Wij gingen langs en ontdekten de finesses van de stiel: “Avontuurlijke techniekers en mecaniciens zijn meer dan ooit nodig.”