Marlon en Emma doen het voorlopig nog voorzichtig, ze installeren zich aan de zijlijn van de tent en het podium.
Volledig scherm
Marlon en Emma doen het voorlopig nog voorzichtig, ze installeren zich aan de zijlijn van de tent en het podium. © BSB

“Enorm veel stress voor dat potentieel rood schermpje”: Marlon en Emma stappen met Covid Safe Ticket op festivalweide van Jazz Middelheim

ANTWERPENDe aftrap van Jazz Middelheim in Antwerpen is net gegeven, eindelijk weer zorgeloos genieten van muziek. Emma en haar meter Marlon zijn speciaal van het Gentse gekomen en stapten zelfs als eerste door de Covid Safe Ticket-triage. “Blij dat het allemaal weer kan maar niet meteen de neiging om vooraan het podium te gaan springen tussen de massa.”

 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?
 2. REPORTAGE. “En nu ga ik een pintje pakken. Tégen de stress”: titelkoorts in Deurne-Noord stijgt zienderogen
  PREMIUM

  REPORTAGE. “En nu ga ik een pintje pakken. Tégen de stress”: titel­koorts in Deur­ne-Noord stijgt ziender­ogen

  Onder het gejoel (én geknal) van een massa supporters heeft de spelersbus van Royal Antwerp FC daarjuist de Bosuil verlaten. Bestemming? De Cegeka Arena in Genk, waar om klokslag 18.30u de aftrap van dé ‘match van de waarheid’ wordt gegeven. Maar tot het zover is, is het vooral … nagelbijten. “Eigenlijk moet ik studeren. Maar mijn gedachten zijn ergens anders.”
  Antwerpen