STOCK.
Volledig scherm
STOCK. © EPA

En plots wordt het pikkedonker: stad Antwerpen dooft één uur lang alle verlichting voor Earth Hour

AntwerpenOp zaterdag 26 maart is het opnieuw Earth Hour, een jaarlijkse wereldwijde actie van het WWF die de strijd tegen klimaatverandering in de kijker zet. Aan iedereen wordt gevraagd om gedurende een uur de verlichting uit te zetten. Ook de stad Antwerpen doet mee: “Een uitgelezen moment om stil te staan bij het probleem van de lichtvervuiling.”

 1. SUPPORTERSBLOG ANTWERP KAMPIOEN. Antwerp-spelers verlaten Grote Markt in open bus, juichende fans volgen hen

  SUPPORTERS­BLOG ANTWERP KAMPIOEN. Ant­werp-spe­lers verlaten Grote Markt in open bus, juichende fans volgen hen

  Gisteren kroonde Antwerp zich tot kampioen in de Belgische voetbalcompetitie. De stad kleurt vandaag dan ook helemaal rood en wit voor The Great Old. De eerste titel in 66 jaar wordt stevig gevierd door spelers en supporters. Een massa supporters verwelkomde de spelers op de Grote Markt na een boottocht op de Schelde en een ritje in een open bus. Momenteel worden ze gehuldigd op het stadhuis. Volg de supportersgekte hieronder op de voet.
  Antwerpen
 2. “Probeer zéker de blendermuis”: Antwerps toprestaurant belaagd omdat zoon van uitbaters lid was van Reuzegom
  PREMIUM

  “Probeer zéker de blender­muis”: Antwerps toprestau­rant belaagd omdat zoon van uitbaters lid was van Reuzegom

  Het arrest-Reuzegom heeft nare gevolgen voor een Antwerpse sterrenzaak. Het bekende restaurant wordt overspoeld door slechte recensies én valse reservaties. De zaakvoerders - hun zoon is een ex-Reuzegommer, die niet is veroordeeld - zijn er kapot van. Ze overwegen hun zaak tijdelijk te sluiten. “Deze heksenjacht moet stoppen”, reageert hun advocaat, die naar het gerecht stapt.
  Antwerpen