Peter De Roover en Els van Doesburg maakten zondagochtend hun liefdesrelatie bekend. Ze zijn intussen ook verloofd.
Volledig scherm
Peter De Roover en Els van Doesburg maakten zondagochtend hun liefdesrelatie bekend. Ze zijn intussen ook verloofd. © rv

Els van Doesburg (N-VA) over negatieve reacties op haar relatie met Peter De Roover (N-VA): “We moeten de haters teleurstellen, we zijn gewoon heel gelukkig”

ANTWERPEN“Een oude bok lust ook wel eens een jong blaadje. Is this a joke? Opa heeft zijn thuiszorg gevonden. Filthy old man. Ieuw, sorry maar ieuw.” Het is maar een greep uit sociale media-reacties die Els van Doesburg (32) en Peter De Roover (59) moeten slikken nadat ze hun liefdesrelatie bekend maakten zondagochtend. “Het is vreemd dat vrienden je aanraden geen reacties op sociale media te lezen, dus doen we dat ook niet.”

 1. Donderwolken boven Antwerps Toneelhuis: directie zet stap opzij na negatief subsidieadvies
  PREMIUM
  Antwerpen

  Donderwol­ken boven Antwerps Toneelhuis: directie zet stap opzij na negatief subsidiead­vies

  Het loopt allesbehalve lekker in het Toneelhuis. Het bekende Antwerpse stadstheater dreigt niet alleen zijn subsidies te verliezen na een negatief advies. Nu zet ook de nieuwe directie een stap opzij. Wegens ziekte, luidt het officieel. Opvallend: de artiesten nemen nu tijdelijk het roer over. “Niet alleen onze artistieke werking maar ook de jobs van 70 vaste en minstens evenveel tijdelijke medewerkers zijn in gevaar”, aldus acteur Tom Dewispelaere maandagavond op een persconferentie in de Bourlaschouwburg.
 2. IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigende gijzelnemer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemeester spreken!”

  IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigen­de gijzelne­mer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemees­ter spreken!”

  De Antwerpse politie en brandweer hebben woensdag een demonstratie in Antwerpen gegeven waarbij burgemeester Bart De Wever (N-VA) optrad als gijzelnemer. In de stad is een intense samenwerking ontstaan tussen politie en brandweer in de Casualty Extraction Rescue Teams (CE-RT). De voorbije maanden werden in die teams al honderden politie- en brandweermensen opgeleid.