Elke Peeters in winkel Jacki Collet.
Volledig scherm
Elke Peeters in winkel Jacki Collet. © Klaas De Scheirder

Elke opent plussize kledingwinkel Jacki Collet: “Ik herkende mezelf niet in het doorsnee aanbod, dus ontwierp ik het zelf”

Aan Viaduct-Dam 64, vlak bij Park Spoor Noord, heeft Elke Peeters dit weekend haar boetiek Jacki Collet geopend. De voormalige showroom van haar dameskledinglabel werd haar eigen winkel, waar je op afspraak terecht kan voor kleding in grotere maten. “Vrouwen horen trots te zijn op wie ze zijn, en moeten hun eigen stijl kunnen creëren, ongeacht hun maat.”

  1. Kinderwens vzw opent Antwerpse afdeling: “Nog te weinig aandacht voor verdriet van mensen die geen kind kunnen krijgen”

    Kinderwens vzw opent Antwerpse afdeling: “Nog te weinig aandacht voor verdriet van mensen die geen kind kunnen krijgen”

    Naar aanleiding van moederdag - in Antwerpen op 15 augustus - lanceert Kinderwens vzw een nieuw Kinderwensteam dat zich in de provincie Antwerpen zal buigen over de vragen van Antwerpenaren met een kinderwens. Het team bestaat uit een psychologe, een seksuologe, een vroedvrouw en een diëtiste. “Ondanks alle goede bedoelingen en kaarsjes die gebrand worden, voel je je als wensouder soms heel eenzaam”, klinkt het.
  2. Antwerpse adviesraad niet te spreken over ‘paniekerige communicatie’ coronamaatregelen: “Geef horeca en winkels inspraak”

    Antwerpse adviesraad niet te spreken over ‘paniekeri­ge communica­tie’ coronamaat­re­ge­len: “Geef horeca en winkels inspraak”

    De Beleidsadviesraad, een adviesorgaan van de stad Antwerpen waarin het economische middenveld vertegenwoordigd is, is niet te spreken over de “paniekerige communicatie en een aanpak in fases of per zone” van de meest recente coronamaatregelen. Die hebben een grote impact op de retail en horeca, klinkt het, en zijn dus nefast voor ondernemers. De adviesraad wil in de toekomst betrokken worden bij het nemen van maatregelen.