Elektrische deelsteps van Lime komen naar Antwerpen.
Volledig scherm
Elektrische deelsteps van Lime komen naar Antwerpen. © Lime

Elektrische deelsteps van Lime komen naar Antwerpen

AntwerpenNa Bird en Poppy zal je vanaf maart in Antwerpen ook door de straten kunnen zoeven met de elektrische deelsteps van Lime. Er worden in eerste instantie 250 steps ingezet om stapsgewijs uit te breiden naar 1.000 steps. De steps vinden, ontlenen en betalen gebeurt via de app. Er worden geen registratiekosten aangerekend, je betaalt alleen voor het gebruik.

 1. “We kwamen naar de haven om een joint te roken.”: drie mannen veroordeeld voor uithalen van lading cocaïne in Antwerpse haven
  PREMIUM
  Antwerpen

  “We kwamen naar de haven om een joint te roken.”: drie mannen veroor­deeld voor uithalen van lading cocaïne in Antwerpse haven

  De correctionele rechtbank heeft gisteren 3 mannen veroordeeld die op 30 maart vorig jaar een lading cocaïne wilden uithalen uit een container op kaai 188 in de buurt van de Noorderlaan. Sven D. (44), Bilal S. (21) en Vartan M. (22) krijgen respectievelijk 45, 30 en 30 maanden cel opgelegd, evenals een boete van 8.000 euro. Toen Sven D. gearresteerd werd, had hij zich proberen te verstoppen onder een geparkeerde vrachtwagen.
 2. Ethias gaat in zee met fietseventbureau Count Me In: “Onze gedeelde missie is het inspireren tot sporten”
  Antwerpen

  Ethias gaat in zee met fietsevent­bu­reau Count Me In: “Onze gedeelde missie is het inspireren tot sporten”

  Ethias slaat de handen in elkaar met Count Me In, een Antwerps bedrijf dat unieke fietsconcepten organiseert. De verzekeringsonderneming zal deze toekomstige events en initiatieven ondersteunen dankzij de nieuwe samenwerking. “Bij Ethias hebben we een hart voor sport. Count Me In slaat nieuwe wegen in en komt met leuke concepten. Deze aanpak past helemaal in ons plaatje.”
 1. Cafébaas Marco is er helemaal klaar mee; hij opent dinsdag terras
  Play

  Cafébaas Marco is er helemaal klaar mee; hij opent dinsdag terras

 2. Open Podium (3): Zanger Bekir Kolic
  Play

  Open Podium (3): Zanger Bekir Kolic