Zo zag de Guldenvliesstraat er uit vóór de werken.
Volledig scherm
Zo zag de Guldenvliesstraat er uit vóór de werken. © Klaas De Scheirder

Eindelijk: Guldenvliesstraat na meer dan jaar weer open

De Guldenvliesstraat wordt maandag heropend. Een hele opluchting voor de inwoners: de werken duurden meer dan een jaar. Ze begonnen begin maart 2018. En dat was nodig ook, de straat was in bijzonder slechte staat.

0 reacties

  1. REPORTAGE. Dit was de finale van het wereldkampioenschap Counter-Strike in het Sportpaleis: “Zelfde sfeer als bij het voetbal, maar dan zonder het geweld”
    PREMIUM
    Antwerpen

    REPORTAGE. Dit was de finale van het wereldkam­pi­oen­schap Coun­ter-Stri­ke in het Sportpa­leis: “Zelfde sfeer als bij het voetbal, maar dan zonder het geweld”

    Zondag 22 mei markeert een historische dag in het Antwerpse Sportpaleis. Zestienduizend fans van 62 nationaliteiten zaten er uren op hun stoel gekluisterd voor de finale van het wereldkampioenschap Counter-Strike Global Offensive, een razend populaire videogame. 150 miljoen mensen wereldwijd volgden het evenement live mee. Wij gingen langs op de tribune en ontdekten een nieuwe wereld. “De beste speler ter wereld zei me dat hij nog nooit voor zo’n gek publiek gespeeld heeft.”