Fietsers gaan massaal in de fout door mee over te steken met de voetgangers.
Volledig scherm
Fietsers gaan massaal in de fout door mee over te steken met de voetgangers. © Benoit De Freine

Einde van de chaos op de Keyserlei? Fietsers krijgen eigen rood licht

Fietsers krijgen een eigen rood licht aan het kruispunt van De Keyserlei en de Quellinstraat. Dat moet de verwarring die daar was ontstaan over het ‘vierkant groen’ verhelpen. Heel wat fietsers staken samen met de voetgangers over en werden beboet.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bart De Wever kijkt met strakke blik naar het noorden: “Nederland rijdt een sprint tegen de drugsmaffia. Als we nu niet hoger schakelen, verschuiven alle problemen naar ons”
    PREMIUM

    Bart De Wever kijkt met strakke blik naar het noorden: “Nederland rijdt een sprint tegen de drugsmaf­fia. Als we nu niet hoger schakelen, verschui­ven alle problemen naar ons”

    De Antwerpse gemeenteraad debatteert maandag over het drugsgeweld in de stad. Ondertussen lijkt het door de veelbesproken Operatie Nachtwacht met BearCats en gerichte controles weer rustiger in Deurne. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) tempert wel de verwachtingen. “Niemand kan uitsluiten dat binnen een maand of vier niet nog zwaarder geweld onze kant uitkomt, aangestuurd vanuit Dubai of Amsterdam.” Lees alles over de drugsoorlog in Antwerpen in ons dossier.