Pretpark Efteling brengt zaterdag haar magie helemaal tot in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Pretpark Efteling brengt zaterdag haar magie helemaal tot in Antwerpen. © rv

Efteling op verplaatsing, benefietfeest of klassiek concert? 5x uit dit weekend in en rond Antwerpen

AntwerpenNog geen plannen op zaterdag 23 en zondag 24 oktober? Wij helpen je graag verder met vijf leuke tips uit Antwerpen en omstreken. Of je nu zin hebt om je eens goed uit te leven, of eerder een flinke brok cultuur kan gebruiken: er is genoeg om ‘binnen zitten’ van het programma te schrappen.

 1. Minister van Gelijke Kansen Somers bezoekt hoogtechnologisch revalidatiecentrum TrainM: “Belangrijke stappen voor mensen met een beperking”
  Antwerpen

  Minister van Gelijke Kansen Somers bezoekt hoogtechno­lo­gisch revalida­tie­cen­trum TrainM: “Belangrij­ke stappen voor mensen met een beperking”

  Het state of the art revalidatiecentrum TrainM in Antwerpen kreeg op de vooravond van internationale dag van personen met een handicap bezoek van Bart Somers, Vlaams minister Voor Gelijke Kansen. De hoogtechnologische robots waarmee patiënten, waaronder baby Pia, opnieuw leerden wandelen wekten belangstelling op: “Dankzij hun geloof in technologische vooruitgang worden hier elke dag stappen vooruit gezet voor mensen met een beperking.”
 2. Bekende reisverslaggever over gastronomie in Antwerpen: “Kopenhagen prijkt misschien op nummer één, maar Antwerpen hinkt niet ver achterop”
  Antwerpen

  Bekende reisver­slag­ge­ver over gastrono­mie in Antwerpen: “Kopenhagen prijkt misschien op nummer één, maar Antwerpen hinkt niet ver achterop”

  De bekende Britse reisverslaggever Marc Bibby Jackson kwam op culinaire trip naar Antwerpen. De man die heel de wereld afreisde op zoek naar gastronomische uitschieters, was verrast door wat de koekenstad hem te bieden had: “Kopenhagen mag dan wel de eerste en tweede plaats hebben veroverd op The World’s 50 Best Restaurants Awards 2021, in veel opzichten was het gaststad Antwerpen die als winnaar uit de bus kwam.”