Volledig scherm
Collectie Laurence Vandenborre © LV Fine Jewelry

Eerste conceptstore voor juwelen in Antwerpen opent vrijdag

Vrijdag gaat de eerste fine jewelry conceptstore van België open in de Arenbergstraat in Antwerpen. In The Vault vind je exclusieve stukken van beloftevolle juwelenontwerpers, en dat nog tot 15 december.

The Vault presenteert een unieke selectie van exclusieve juwelen in het pand waar vroeger Cocodrillo gevestigd was. Van 23 november tot 15 december vind je er stukken van internationaal gerenommeerde, in België nooit eerder geziene, sieradenmerken in combinatie met ’s werelds meest beloftevolle fine jewelry ontwerpers.

Curator van The Vault is Dries Criel van Bare Fine Jewelry, en ook de volgende merken staan ten toon in de conceptstore: Tatiana Verstraeten, AS29, Bare Fine Jewelry, Bibi van der Velden, David Gotlib, Ele Karela, Elie Top, Jochen Leen, LV Fine Jewelry, Macc Jewels en Magda Lenova. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Verdediging van verdachte toppleiter Pol Vandemeulebroucke: “Hoe kan men een gerespecteerd advocaat zo vernederen?”
  PREMIUM

  Verdedi­ging van verdachte toppleiter Pol Vandemeule­brou­c­ke: “Hoe kan men een gerespec­teerd advocaat zo vernederen?”

  Ridicuul. Aanstootgevend. Vernederend. De verdediging van strafpleiter Pol Vandemeulebroucke heeft donderdag forse kritiek gegeven op de manier waarop de bekende advocaat door het Antwerpse parket wordt aangepakt. Volgens de aanklager schond de advocaat zijn beroepsgeheim, en maakte hij deel uit van een criminele organisatie die via de Antwerpse haven grote partijen cocaïne invoerde. Maar Vandemeulebroucke, die 18 maanden cel riskeert, ontkent alles en gaat resoluut voor de vrijspraak.
 2. Elke ‘spookhalte’ krijgt zijn verhaal: PVDA klaagt verdwijning van veelgebruikte bus- en tramlijnen aan

  Elke ‘spookhalte’ krijgt zijn verhaal: PVDA klaagt verdwij­ning van veelge­bruik­te bus- en tramlijnen aan

  Spookhaltes zijn het, de schuilhokjes in de stad die je de illusie geven dat er nog een bus stopt. Met een openluchttentoonstelling met portretten wil PVDA de getroffen reizigers een gezicht geven. Zoals John (66) en Blue (23). Blue is kokkin in een Antwerps restaurant. Sinds bus 31 niet meer langs de Collegelaan komt, is zij dagelijks heen en terug een uur langer onderweg. De buslijn werd twee jaar geleden afgeschaft.