Tom Exelmans woont intussen terug op het Eilandje in Antwerpen en werkt bij productiehuis Geronimo.
Volledig scherm
Tom Exelmans woont intussen terug op het Eilandje in Antwerpen en werkt bij productiehuis Geronimo. © Klaas De Scheirder

“Eerst ontsnapt aan kogel in de rug, dan aan revolutie”

Een half jaar werkte hij als vrijwilliger met straatkinderen in Nicaragua. Niet om onbezonnen de wereld te verbeteren, wel om Spaans te leren en zichzelf te ontdekken. In 2018 keerde Tom Exelmans (24) met cameraman én groen licht van Rudi Vranckx terug naar het armste land van Midden-Amerika. De Canvas-documentaire ‘Kind zonder morgen’ was geboren.

0 reacties

 1. “Niemand wil Club Brugge hier kampioen zien worden”: politie, Bosuil en buurt bereiden zich voor op risicomatch zondag
  Antwerpen

  “Niemand wil Club Brugge hier kampioen zien worden”: politie, Bosuil en buurt bereiden zich voor op risico­match zondag

  Royal Antwerp FC ontvangt zondagnamiddag Club Brugge op de Bosuil voor de wedstrijd die mogelijk over de titel beslist. In het verleden kwam het al geregeld tot rellen tussen de harde kernen van deze aartsrivalen. De politie en de club voorzien daarom gepaste maatregelen. “Als Antwerp wint, zal dat heel wat frustraties teweeg brengen bij de fans van Club Brugge.”
 2. Ex-manager van chemisch bedrijf bestelt duizenden liters mazout terwijl firma die niet nodig heeft: “Hij stelde tientallen valse facturen op”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ex-manager van chemisch bedrijf bestelt duizenden liters mazout terwijl firma die niet nodig heeft: “Hij stelde tientallen valse facturen op”

  Het Antwerps parket heeft maandagochtend twee jaar cel met uitstel geëist tegen Werner O. De voormalige plantmanager van een chemisch bedrijf in de Antwerpse haven wordt door zijn vroegere werkgever ervan beschuldigd talloze facturen te hebben vervalst voor producten, zoals mazout, die het bedrijf helemaal niet nodig had. Zo zou hij buiten de boekhouding om duizenden euro’s illegaal hebben gestolen van het bedrijf.