Een van de smerigste plekjes van de stad Antwerpen – de Leigracht tussen de Hobokense Polder en het bedrijventerrein Blue Gate Antwerp – wordt volop gesaneerd.
Volledig scherm
Een van de smerigste plekjes van de stad Antwerpen – de Leigracht tussen de Hobokense Polder en het bedrijventerrein Blue Gate Antwerp – wordt volop gesaneerd. © Blue Gate Antwerp

Een van de smerigste stukjes Antwerpen bijna weer proper: sanering Leigracht nadert einde

AntwerpenEen van de smerigste plekjes van de stad Antwerpen – de Leigracht tussen de Hobokense Polder en het bedrijventerrein Blue Gate Antwerp – wordt volop gesaneerd. De werken, die vorige zomer begonnen, zijn bijna klaar.

  1. Na cultuur voert ook sociale sector actie tijdens Antwerpse gemeenteraad: “De crèche mailde om mijn kind zoveel mogelijk thuis te houden”
    ANTWERPEN

    Na cultuur voert ook sociale sector actie tijdens Antwerpse gemeente­raad: “De crèche mailde om mijn kind zoveel mogelijk thuis te houden”

    Net zoals de gemeenteraad van oktober wordt ook die van november voorafgegaan door protesten. De actievoerende cultuurstudenten krijgen deze keer gezelschap van het sociaal middenveld, want ook op het kabinet van onderwijs- en jeugdschepen Jinnih Beels (Vooruit) wordt er bespaard. “Het stadsbestuur is rechtstreeks verantwoordelijk voor meer armoede in eigen stad.”