Een van de smerigste plekjes van de stad Antwerpen – de Leigracht tussen de Hobokense Polder en het bedrijventerrein Blue Gate Antwerp – wordt volop gesaneerd.
Volledig scherm
Een van de smerigste plekjes van de stad Antwerpen – de Leigracht tussen de Hobokense Polder en het bedrijventerrein Blue Gate Antwerp – wordt volop gesaneerd. © Blue Gate Antwerp

Een van de smerigste stukjes Antwerpen bijna weer proper: sanering Leigracht nadert einde

AntwerpenEen van de smerigste plekjes van de stad Antwerpen – de Leigracht tussen de Hobokense Polder en het bedrijventerrein Blue Gate Antwerp – wordt volop gesaneerd. De werken, die vorige zomer begonnen, zijn bijna klaar.

  1. Bestuurder moskee schuldig aan aanranding van meisjes tijdens lessen Arabisch: “Drie jaar na de feiten klapt slachtoffer nog altijd dicht”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Bestuurder moskee schuldig aan aanranding van meisjes tijdens lessen Arabisch: “Drie jaar na de feiten klapt slachtof­fer nog altijd dicht”

    Gewezen ondervoorzitter Bachir B. (65) van de moskee El Fath uit Borgerhout wordt veroordeeld tot vier jaar cel, waarvan de helft effectief, voor de aanranding van drie minderjarige meisjes tijdens de lessen Arabisch in de moskee. De aanklager had vijf jaar cel gevorderd tegen de man. De zaak kwam aan het licht toen de imam van de moskee een gsm-filmpje maakte terwijl Bachir B. een 11-jarig meisje tegen de muur duwde en haar betastte. De imam staat mee terecht omdat hij het meisje niet ter hulp was geschoten.