Kleine Bareel illustratiebeeld.
Volledig scherm
Kleine Bareel illustratiebeeld. © Google Maps

Een uur file op E19 richting Antwerpen vanaf Sint-Job-In-'t-Goor: ongeval met vrachtwagen

 1. Zo zal het eerste Ringpark eruit zien: plannen voor Pomppark Zuid goedgekeurd

  Zo zal het eerste Ringpark eruit zien: plannen voor Pomppark Zuid goedge­keurd

  Het college heeft het definitieve ontwerp voor Pomppark Zuid, het eerste deelproject van Ringpark Groene Vesten, goedgekeurd. Pomppark Zuid komt tussen het treinstation Antwerpen-Zuid, de spoorweg, de Desguinlei (Singel) en de Jan Van Rijswijcklaan. Als alles vlot verloopt, starten de werken in het voorjaar van 2024. “We zetten hiermee de eerste stap in de ontwikkeling van het Ringpark Groene Vesten, een park dat de bestaande en nieuwe ‘Vestenparken’ met elkaar verbindt", aldus schepen voor Mobiliteit Koen Kennis (N-VA).
  Antwerpen
 2. Op bezoek bij Louis Lambert (91), de laatste overlevende kampioen uit 1957: “Uiteraard pakt Antwerp de titel. Maar ónze ploeg was beter”
  PREMIUM

  Op bezoek bij Louis Lambert (91), de laatste overleven­de kampioen uit 1957: “Uiteraard pakt Antwerp de titel. Maar ónze ploeg was beter”

  De landstitel pakken? Er is er bij Royal Antwerp FC nog maar eentje over die écht weet wat het betekent: Louis Lambert (91), de laatste overlevende van de kampioenenploeg uit 1957. Wij zochten het clubicoon op voor een babbel over zijn liefde voor ‘The Great Old’, het beruchte titelseizoen 56-57 én het nakend landskampioenschap. “Overal werd ik herkend, mijn vrouw werd er gek van.”
  Antwerpen