-File op de E17 richting Antwerpen


23/2/2015
pict. by Jan De Meuleneir © Photo News
picture not included in some contracts
Volledig scherm
-File op de E17 richting Antwerpen 23/2/2015 pict. by Jan De Meuleneir © Photo News picture not included in some contracts © photo_news

Een rijstrook versperd op E17 richting Antwerpen ter hoogte van Antwerpen-West

 1. Misnoegde bewoners Linkeroever geven petitie af op stadhuis: “Buslijn 36 moet opnieuw volwaardig traject rijden met álle haltes”
  Antwerpen

  Misnoegde bewoners Linkeroe­ver geven petitie af op stadhuis: “Buslijn 36 moet opnieuw volwaardig traject rijden met álle haltes”

  Meer dan duizend bewoners van Linkeroever hebben een petitie ondertekend tegen de afbouw van buslijn 36. Die rijdt sinds 1 september niet meer naar de rechteroever. Een afvaardiging van de bewonersgroep HELO (Huurders Europark Linkeroever) en de Facebookgroep ‘Ge zijt van Linkeroever...’ trok maandag naar het stadhuis. Schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA) belooft de grieven door te spelen en bij De Lijn op tafel te kloppen.
 2. Zoo ontzegt abonnee definitief toegang tot dierentuin: “Ze blijft contact zoeken. Dit is niet gezond voor chimpansee Chita”
  Antwerpen

  Zoo ontzegt abonnee definitief toegang tot dierentuin: “Ze blijft contact zoeken. Dit is niet gezond voor chimpansee Chita”

  De Zoo van Antwerpen heeft een vaste bezoekster de toegang ontzegd tot de dierentuin. De dame was er al herhaaldelijk op gewezen dat haar gedrag tegenover één van de chimpansees, Chita, niet goed was voor het welzijn van het dier. Ze zocht regelmatig meerdere uren per dag interactie met het dier, wat maakte dat het niet op een correcte manier de band met de andere chimpansees kon opbouwen. “Ze heeft al zoveel kansen gehad, het is genoeg”, zegt de Zoo.
 3. "Mensen zijn pessimistisch, maar dat ligt niet in mijn aard": Peter De Clerck (52), zaakvoerder van Bier Central, opent twee nieuwe zaken in één jaar tijd
  PREMIUM
  Antwerpen

  "Mensen zijn pessimis­tisch, maar dat ligt niet in mijn aard": Peter De Clerck (52), zaakvoer­der van Bier Central, opent twee nieuwe zaken in één jaar tijd

  Een succesvol biercafé op de De Keyserlei in Antwerpen en op de Gentse Botermarkt, en binnenkort ook op de Anspachlaan in Brussel en de Grote Markt in Mechelen: het gaat hard voor Bier Central, het bierbelevingsconcept van Peter De Clerck (52). De uit Baasrode ingeweken Antwerpenaar startte met Bier Central in 2012, en heeft nog heel wat toekomstplannen. En: hij verklapt wat zijn favoriete bier is.