Provinciaal gebiedsprogramma Groen Kruis stelt het beleidsplan voor aan de inwoners van het natuurgebied Ertbrugge.
Volledig scherm
Provinciaal gebiedsprogramma Groen Kruis stelt het beleidsplan voor aan de inwoners van het natuurgebied Ertbrugge. © GV

Eekhoornbruggen, nieuwe wandelroutes en faunapassages: Groen Kruis stelt beleidsplan voor dat natuurgebieden in de Noordrand met elkaar verbindt

NoordrandIn de Zuidrand van de provincie Antwerpen doen ze het al, maar nu wil gebiedsprogramma Groen Kruis de verschillende natuurgebieden in de Noordrand met elkaar verbinden. In samenspraak met de verschillende districten stelde het Groen Kruis een beleidsplan voor dat op termijn mens, dier en milieu ten goede komt: “We moeten de grote theoretische onderzoekstudies even links laten liggen en nu overgaan tot actie.”

  1. REPORTAGE. Aan boord bij de Belgische Marine tijdens Vlootdagen in Antwerpen: “Van kok tot commandant: leven op een schip is zoals in een klein dorp”
    PREMIUM
    Antwerpen

    REPORTAGE. Aan boord bij de Belgische Marine tijdens Vlootdagen in Antwerpen: “Van kok tot commandant: leven op een schip is zoals in een klein dorp”

    Meer dan 10.000 kandidaat-rekruten, bootliefhebbers, nieuwsgierigen en toevallige passanten flaneerden dit weekend op de vlootdagen aan de Schelde. Ter hoogte van de cruiseterminal kon men aan boord gaan van de vloot van de Belgische Marine, aan de Orteliuskaai lokte het maritieme dorp dan weer potentiële collega’s van Defensie. Wij gingen langs en ontdekten de finesses van de stiel: “Avontuurlijke techniekers en mecaniciens zijn meer dan ooit nodig.”