De man kreeg een boete voor sluikstort.
Volledig scherm
De man kreeg een boete voor sluikstort. © Politiezone Antwerpen

Duiven voederen met volledig brood? GAS-boete voor sluikstort

AntwerpenHet Orida-fietsteam van de politie heeft het voorbije weekend een sluikstorter beboet aan het Astridplein. De man wilde naar eigen zeggen de duiven voederen met brood.

 1. Liefde gevolgd naar Syrië, maar daar werd ze twee keer gedwongen uitgehuwelijkt. Nu krijgt IS-bruid 48 maanden cel
  PREMIUM

  Liefde gevolgd naar Syrië, maar daar werd ze twee keer gedwongen uitgehuwe­lijkt. Nu krijgt IS-bruid 48 maanden cel

  De Antwerpse rechtbank heeft IS-bruid Nora V. (29) veroordeeld tot 48 maanden gevangenis, waarvan 18 maanden met uitstel. V. was in 2013 haar grote jeugdliefde Tarik Taketloune gevolgd naar Syrië nadat hij zich aangesloten had bij Islamitische Staat. Volgens haar advocaten wachtte haar daar niet zozeer een strijdersbestaan, maar een hel waarin ze zelfs twee keer gedwongen werd gehuwd. “Kom maar naar hier. Dan trouwen we en leiden we een leven zoals we dat altijd wilden.”
  Antwerpen
 2. Antwerps premetronet moet in 2027 eindelijk voltooid zijn: “Station Drink openen we als eerste van de vier die we nog afwerken”

  Antwerps premetro­net moet in 2027 eindelijk voltooid zijn: “Station Drink openen we als eerste van de vier die we nog afwerken”

  Als alles normaal verloopt, rijden er in 2027 trams in het laatste ongebruikte stuk Antwerpse premetro onder de Kerk- en Pothoekstraat. Ook vier premetrostations moeten dan open zijn. Dat gebeurt in etappes. ‘Drink’ in hartje Borgerhout is al in 2026 klaar. Blikvanger is de premetrotoegang op het Willibrordusplein. Dat wordt een tribune voor het basketveld.
  Antwerpen