In de schaduw van het MAS zochten duikers van de Antwerpse brandweer zaterdagavond anderhalf uur lang naar een persoon die te water zou zijn geraakt.
Volledig scherm
In de schaduw van het MAS zochten duikers van de Antwerpse brandweer zaterdagavond anderhalf uur lang naar een persoon die te water zou zijn geraakt. © JVDS

Duikers zoeken anderhalf uur naar drenkeling op Eilandje, maar vinden niets

AntwerpenOp het Eilandje zijn zaterdagavond duikers ingezet omdat er melding was gemaakt van een persoon die in het water terecht was gekomen. De aanwezigheid van de hulpdiensten was bijzonder zichtbaar en de omwonenden zullen ongetwijfeld een helikopter hebben horen rondvliegen. Een interventie van anderhalf uur leverde evenwel niets op.

  1. ‘Smaken van de haven’, met 50 recepten uit 25 landen: “Alles moest eenvoudig te bereiden zijn”
    Antwerpen

    ‘Smaken van de haven’, met 50 recepten uit 25 landen: “Alles moest eenvoudig te bereiden zijn”

    Maatjes met speksaus uit Duitsland, artisjokken op zijn Romeins of koekjes à la Máxima uit Argentinië? In ‘Smaken van de Haven’ nemen auteurs Bart De Clerck en Björn Verhoeven je mee op een culinaire trip naar het thuisland van 25 mensen. Allemaal werken ze in de Antwerpse haven. Kok en receptenbedenker Bart Vercruyssen stelt gerust: “We hebben het bewust eenvoudig gehouden. Soms heb je maar drie ingrediënten nodig.”