Thomas duikt dagelijks tussen de vissen in de Zoo.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas duikt dagelijks tussen de vissen in de Zoo. © Klaas De Scheirder

Duik mee met verzorger Thomas in het aquarium van de Zoo: “Als Jos niet op tijd z'n eten krijgt, bijt hij verzorgers in hun oren”

We hebben de dieren van de Zoo lang moeten missen. Tijdens de lockdown bleven de verzorgers van onze Antwerpse trots wél trouw op post. Zij geven ons nu een unieke kijk achter de verblijven van de reptielen, nijlpaarden, pinguïns en buffels. In de eerste aflevering duiken we mee met verzorger Thomas het aquarium in.

  1. Terug naar de hoogdagen van de Zillion met VIP-portier Werner: “Frank Verstraeten zette alle sprinklers aan en verzoop zijn publiek. Iedereen ging uit zijn dak”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Terug naar de hoogdagen van de Zillion met VIP-por­tier Werner: “Frank Verstrae­ten zette alle sprinklers aan en verzoop zijn publiek. Iedereen ging uit zijn dak”

    Vijf jaar lang was Werner Versijp (51) een van dé portiers van de Zillion. Zowat het hele, korte leven van de meest legendarische discotheek van ons land bewaakte hij de VIP. Eind oktober herneemt hij de rol van buitenwipper in de verfilming. “Die Koen Wauters heb ik er ooit weggejaagd. Goed gedaan, zei Frank Verstraeten dan.”