Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Politiezone Antwerpen

Dubbele boete: bestuurder rijdt gevaarlijk rond zonder aangepast zitje voor kindje

AntwerpenEen wijkteam van de politie organiseerde dinsdag een verkeersactie met twee dispositieven aan de Slachthuislaan en de Meloenstraat. Verschillende overtreders werden beboet.

  1. Frituurbaas over relatie met ex-miss  Ilse De Meulemeester: “Op Valentijnsdag ging ik met Ilse goudblokjes ophalen in Zwitserland”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Frituur­baas over relatie met ex-miss Ilse De Meulemees­ter: “Op Valentijns­dag ging ik met Ilse goudblok­jes ophalen in Zwitser­land”

    De Antwerpse frituurbaas en miljonair Jacobus Perdaems heeft ook op de tweede procesdag zijn gal gespuwd over de inhaligheid van ex-miss Ilse De Meulemeester. De aanklager eist drie jaar cel tegen Perdaems wegens het opzettelijk aanrijden van Ilse De Meulemeester en haar zoontje. Volgens de frituurbaas kan dat ongeval niet los gezien worden van de 2,8 miljoen euro aan giften in cash, juwelen, auto’s en zelfs een villa die hij in al zijn verliefdheid aan de ex-miss cadeau deed. Voor de rechtbank deed zijn advocaat uitgebreid de details over die relatie uit de doeken.