Volledig scherm
© ANP XTRA

Drukke zaterdagnamiddag voor winkeldief: man wordt opgepakt na vierde winkeldiefstal

Het team winkeldiefstallen van de politie Antwerpen merkte zaterdag een verdachte man op tijdens hun toezicht op de Meir. De inspecteurs zagen hoe de man in een kledingzaak een jas in zijn rugzak en verliet de winkel zonder te betalen. De politie pakte de 28-jarige man en kwam tot de vaststelling dat hij al flink aan de slag was geweest want er zaten nog gestolen producten in zijn rugzak. Alles samen ging het om vier winkeldiefstallen en een buit van meer dan 300 euro. Hij had ook nog een kniptang op zak.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Groot aanbod theater en muziek, maar ook een vuurfontein, schildpaddenrace en een boottocht: dit is Wintervuur aan het Lobroekdok
  PREMIUM

  Groot aanbod theater en muziek, maar ook een vuurfon­tein, schildpad­den­ra­ce en een boottocht: dit is Wintervuur aan het Lobroekdok

  Wintervuur is alweer aan zijn achtste editie toe, en dit jaar zet het winterse stadsfestival zijn tenten op aan het Lobroekdok op Antwerpen Dam. Vandaag stelde artistiek coördinator Dré Demet het volledige programma voor, met circus, theater, muziek, wandelingen, en meer. Vooral de thema’s stadsontwikkeling en diversiteit staan dit jaar in de belangstelling. Wintervuur vindt plaats van 28 december tot 4 januari, tickets zijn te koop vanaf 23 november.
 2. Levensgevaarlijk: ongeduldige chauffeur rijdt tussen fietsers over fietspad om file te vermijden

  Levensge­vaar­lijk: ongeduldi­ge chauffeur rijdt tussen fietsers over fietspad om file te vermijden

  Op de Boomsesteenweg, de parallelweg van de A12, rijdt een ongeduldige autobestuurder over het fietspad om de file te vermijden. Op amateurbeelden van Geert Neefs is te zien hoe de Mercedes ter hoogte van Aartselaar zich tussen de fietsers beweegt, een levensgevaarlijke actie. Het is niet de eerste keer dat het fietspad als extra rijvak wordt gebruikt. Eind oktober reed een chauffeur nog in de tegenovergestelde richting over het fietspad. Wordt ongetwijfeld vervolgd.