Een inbeslagname door het Drugs Ondersteunings Team (DOT).
Volledig scherm
Een inbeslagname door het Drugs Ondersteunings Team (DOT). © Politie Antwerpen

Drugsteam Antwerpse politie valt uiteen door interne ruzie

Volgens politievakbond NSPV heeft de Antwerpse korpschef Serge Muyters het diensthoofd van zijn drugsondersteuningsteam (DOT) onterecht de hand boven het hoofd gehouden bij het conflict binnen het team dat intussen tot het gedwongen vertrek van vier speurders en het vrijwillig opstappen van nog eens zeven anderen zou hebben geleid. De vier opzijgeschoven speurders zijn volgens het NSPV “klokkenluiders” die “favoritisme en een te autoritaire leiderschapsstijl” van de leidinggevenden van het team aan de kaak probeerden te stellen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mooimakers lanceert nieuwe modetrend met fashionista Tiany Kiriloff: afval weggooien is ‘Zomerlook 2020'

    Mooimakers lanceert nieuwe modetrend met fashionis­ta Tiany Kiriloff: afval weggooien is ‘Zomerlook 2020'

    Mooimakers heeft zaterdag met een catwalk haar nieuwe campagne ‘Zomerlook 2020' gelanceerd op het Operaplein in Antwerpen. Op die manier hoopt de Vlaams organisatie tegen zwerfvuil iedereen ervan bewust te maken dat afval in de vuilbak gooien een look is die iedereen staat. Fashionista Tiany Kiriloff (41) is het gezicht van de campagne. “Al draag je een pimpelpaars jurkje of sokken in sandalen, afval moet je zeker op de juiste manier weggooien of mee naar huis nemen”, zegt ze.
  2. Auto-inbreker gevat met broek op enkels: “Nadat hij zichzelf had gefatsoeneerd, werd hij gearresteerd”

    Au­to-inbreker gevat met broek op enkels: “Nadat hij zichzelf had gefatsoe­neerd, werd hij gearres­teerd”

    Een interventiepatrouille van de lokale politie deed in de nacht van vrijdag op zaterdag nazicht in de Van Luppenstraat in Antwerpen na een oproep dat er een inbreker had toegeslagen in verschillende wagens. In totaal werden vijf voertuigen aangetroffen waarin mogelijk was ingebroken. Terwijl de patrouille bezig was met de vaststellingen kwam er een gelijkaardige oproep binnen vanuit de Vredestraat in Berchem. Met behulp van de cameraoperatoren kon een verdachte in beeld gebracht worden.