Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Drugsdealer (30) verstopt cocaïne in melkfles

Het politiewijkteam van het zorggebied West besteedt geregeld extra aandacht aan de omgeving in het zuiden van de regio. Ook in de nacht van zaterdag op zondag werd er verhoogd toezicht gehouden in de onmiddellijke omgeving van verschillende horecazaken. Er werd een drugsdealer op heterdaad betrapt toen hij drugs kwam leveren bij een gebruiker. De verdachte had nog geld en andere verdovende middelen op zak. In zijn auto vond de politie nog een som geld en cocaïne die verstopt zat in een lege melkfles. Het voertuig, de drugs, de som geld en drie mobiele telefoons werden in beslag genomen. De verdachte van dertig jaar werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse dames schrijven survivalgids 
‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”
    PREMIUM

    Antwerpse dames schrijven survival­gids ‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”

    Laura Janssens (29) en Julie Vranckx (26) geven tips en tricks voor wie een stap zet in de wereld van het online daten in hun nieuwe boek ‘(Over)leven op Tinder’. Met verhalen over types die je tegenkomt tijdens het swipen en over flessen in een achterwerk werkt het duo op de lachspieren. Illustratrice Laura is geen onbekende. Haar doldwaze cartoons onder de noemer ‘Niet Nu Laura’ zijn een hit op sociale media en bereikten zelfs al de actrice Reese Witherspoon.