PZ Antwerpen
Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Dronken met kind op de achterbank keert om bij verkeerscontrole aan Waaslandtunnel om politie te vermijden

AntwerpenDe Antwerpse politie controleerde verleden zondag het verkeer aan de uitgang van de Waaslandtunnel op Linkeroever en aan de Plantin en Moretuslei. Drie bestuurders hadden drugs gebruikt en kregen meteen een rijverbod van 15 dagen. Een vrouw die eveneens onder de invloed was, besloot bij het dispositief om te keren en weg te rijden, waarbij ze een paar gevaarlijke manoeuvres uithaalde. Ook zij mocht haar rijbewijs onmiddellijk afgeven.

 1. “Ik gaf het spuitje aan mijn vrouw, ik had het niet verkocht”: Opnieuw dealers van Tomorrowland voor de rechtbank
  Antwerpen/Boom

  “Ik gaf het spuitje aan mijn vrouw, ik had het niet verkocht”: Opnieuw dealers van Tomorrow­land voor de rechtbank

  De Antwerpse correctionele rechtbank behandelde vandaag de tweede zittingsdag in het teken van (potentiële) drugsdealers die deze zomer gearresteerd werden op Tomorrowland. In totaal stonden 18 mensen terecht en net als de vorige keer was de meest gehoorde verdedingslijn: “Ik verkocht niets, maar hield het bij voor vrienden.” De straffen die uitgesproken werden in de zaken van vorige maand, toonden aan hoezeer de rechtbank dat geloofde.
 2. Drie rijstroken versperd op Antwerpse Ring richting Nederland door ongeval ter hoogte van Deurne
  Deurne

  Drie rijstroken versperd op Antwerpse Ring richting Nederland door ongeval ter hoogte van Deurne

  Op de Antwerpse Ring is een ongeval gebeurd ter hoogte van Deurne. Richting Nederland zijn daar drie rijstroken versperd, het verkeer kan er enkel over de twee linkerrijstroken rijden. Het is twintig minuten filerijden vanaf Antwerpen-Centrum. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt verkeer vanuit Gent richting Hasselt aan om te rijden via Brussel. Vanuit Antwerpen-West richting Nederland rijdt je best via de Liefkenshoektunnel.