Volledig scherm
De vrouw werd opgepakt met bijna 700 euro aan gestolen spullen. © Jan Aelberts

Dronken dievegge heeft geen verblijfsvergunning

Een winkeluitbater uit de Groendalstraat heeft zaterdagnamiddag een winkeldief betrapt. Hij sprak een ploeg van het wijkteam aan, die de vrouw staande hield.

Ze verzette zich aanvankelijk hevig en vertoonde tekenen van dronkenschap. De inspecteurs van het wijkteam konden de vrouw overmeesteren. Ze kregen daarvoor bijstand van een interventiepatrouille. De tas van de vrouw werd gecontroleerd. Daarin werden gestolen spullen aangetroffen uit verschillende winkels met een totale waarde van 690 euro. Alle stukken konden gerecupereerd worden. De vrouw, die geen geldige verblijfsvergunning kon voorleggen, werd gearresteerd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. “De Grote Verbinding, de grote sprong voorwaarts voor Antwerpen”: schepen Koen Kennis schrijft opiniestuk

    “De Grote Verbinding, de grote sprong voorwaarts voor Antwerpen”: schepen Koen Kennis schrijft opiniestuk

    Als alles meezit zal Antwerpen er in 2030 helemaal anders uitzien. De Ring is overkapt en nieuwe parken ontstaan. Naar aanleiding van de lancering van de campagne De Grote Verbinding, schreef schepen Koen Kennis een opiniestuk waarin hij de lezer meeneemt op een virtuele reis naar 2030. Omdat veel mensen zich niet goed kunnen voorstellen hoe de overkapte ring er uiteindelijk zal uitzien en zich misschien ook afvragen of dit echt gerealiseerd zal worden, neemt de schepen de lezer bij de hand.
  2. Kom zwemmen in de Zombietempel of Vampierenburcht: ook Antwerpse zwembaden vieren mee Halloween

    Kom zwemmen in de Zombietem­pel of Vampieren­burcht: ook Antwerpse zwembaden vieren mee Halloween

    De herfstvakantie staat voor de deur en Sporting A zorgt voor een aantrekkelijk zwemaanbod. Zo kunnen alle Antwerpenaars op woensdag 30 oktober terecht in hun favoriete stedelijke zwembad voor halloweenzwemmen. Bezoekers kunnen dan speel- en sfeerzwemmen in onvervalste halloweensfeer. De zwembaden krijgen tijdelijk zelfs een aangepaste naam, zoals de Vampierenburcht, Zombietempel of Geestengracht.