Volledig scherm
De vrouw werd opgepakt met bijna 700 euro aan gestolen spullen. © Jan Aelberts

Dronken dievegge heeft geen verblijfsvergunning

Een winkeluitbater uit de Groendalstraat heeft zaterdagnamiddag een winkeldief betrapt. Hij sprak een ploeg van het wijkteam aan, die de vrouw staande hield.

Ze verzette zich aanvankelijk hevig en vertoonde tekenen van dronkenschap. De inspecteurs van het wijkteam konden de vrouw overmeesteren. Ze kregen daarvoor bijstand van een interventiepatrouille. De tas van de vrouw werd gecontroleerd. Daarin werden gestolen spullen aangetroffen uit verschillende winkels met een totale waarde van 690 euro. Alle stukken konden gerecupereerd worden. De vrouw, die geen geldige verblijfsvergunning kon voorleggen, werd gearresteerd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schepen Kennis nuanceert komst cruiseschepen: “grote cruises kunnen Antwerpen niet in dankzij Schelde”

    Schepen Kennis nuanceert komst cruisesche­pen: “grote cruises kunnen Antwerpen niet in dankzij Schelde”

    Schepen voor Toerisme Koen Kennis nuanceert de vervuiling van de cruiseschepen in Antwerpen. Kennis wijst vooral op de ligging van Antwerpen die het onmogelijk maakt de echte grote cruiseschepen naar Antwerpen te halen. Ook dat deze toeristen de lokale handel niet ten goede zou komen, klopt niet volgens de schepen. Ondertussen is er ook een petitie die voor de komst van de cruiseschepen pleit.