Stock. Een dronken bestuurder lapte alle regels aan zijn laars.
Volledig scherm
Stock. Een dronken bestuurder lapte alle regels aan zijn laars. © PZ Antwerpen

Dronken bestuurder rijdt rond in zwaar beschadigde wagen, probeert wild te plassen voor neus politie en valt ten slotte agent aan

AntwerpenEen patrouille van het hondenteam van de politie heeft vrijdagnacht een dronken bestuurder betrapt in de buurt van de Ernest Van Dijckkaai. De man had geen rijbewijs op zak, en probeerde wild te plassen voor de ogen van de politie. Deze besliste om hem aan te houden waarna een schermutseling ontstond. Een politieman raakte gewond.

 1. “Een kinderfietske, drie punten”: burgerbeweging steekt draak met Bart De Wever en Koen Kennis in cynisch filmpje
  ANTWERPEN

  “Een kinder­fiets­ke, drie punten”: burgerbewe­ging steekt draak met Bart De Wever en Koen Kennis in cynisch filmpje

  “Een kinderfietske, drie punten, een skaterke, vijf punten, een rollator met een oud madammeke, vier punten.” De burgerbeweging ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’ plaatste een ludiek maar cynisch filmpje online van burgemeester Bart De Wever (N-VA) en mobiliteitsschepen Koen Kennis (N-VA) die autootje spelen op een speelmat. “Pijnlijk vast te stellen dat bevoorrechte positie van autoverkeer nooit in vraag wordt gesteld.”
 2. Torens van 100 meter achter Pelikaanstraat: dat zou er zo uitzien. “Dit verstikt de hele ontwikkeling”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Torens van 100 meter achter Pelikaan­straat: dat zou er zo uitzien. “Dit verstikt de hele ontwikke­ling”

  Torens van misschien 100 meter hoog: dat plan van de stad Antwerpen voor de bekende ‘stadskanker’ tussen de Pelikaanstraat en de Lange Herentalsestraat blijft voor een aantal buurtbewoners onverteerbaar. Op een buurtvergadering werd nu getoond welk effect die hoogbouw op de omgeving zou kunnen hebben. “Dit verstikt de hele ontwikkeling”, klonk het.